<$BlogRSDURL$>

2004-11-09

(Berlingske Tidende): Sagen om lønforhøjelsen til Tove Fergo's mand, Peter Fergo, har fået en ny vinkel: For at komme i den særligt høje lønramme 34 skal præstens tjenstlige forhold "i enhver henseende« have været tilfredsstillende". Nu viser det sig, at Peter Fergo i 1988 fik en dom på fire års betinget fængsel for at have skjult to tvangsfjernede børn.

Det var ellers Tove Fergo, der i sin tid gjorde opmærksom på "fejlen" med, at hendes mand ikke havde fået lønforhøjelse, men samtidig har hun altså "glemt" at fortælle om Peter Fergo's dom.

Tove Fergo mener ikke, at dommen er en dom: "Min mand fik jo en næse for 15 år siden fra ministeriet, da han fik det, man måske kan kalde en dom. Spørgsmålet er, om man egentlig kan kalde det en dom".

Tove Fergo har ellers tidligere udtalt: "Det var en hård dom - når man ser på, hvad man får for grov vold. Men vi måtte gøre det, fordi vores opfattelse af sagen og af børnene var helt anderledes end myndighedernes".

Peter Fergo's biskop, Erik Norman Svendsen, blev hørt i forbindelse med instilling til lønforhøjelsen, men allerede inden biskoppen havde indsendt sit høringsbrev, var Peter Fergo blevet rykket op i lønramme 34.

Comments: Send en kommentar


Links to this post:

Opret et link

This page is powered by Blogger. Isn't yours?