<$BlogRSDURL$>

2004-08-20

(Berlingske): Citat: Stadig flere børn i København kan ikke klare skolen, fordi de har skader, der skyldes, at de er født i et fætter-kusineægteskab.

Indvandrere kan åbenbart ikke gifte sig med indianere, eskimoer, kinesere, amerikanere, vietnamesere eller (gisp) danskere, men skal giftes med én fra deres egen "stamme". Måske er det her, vi (igen) skal citere de apokryfe skrifter: Tobits bog kapitel 4, vers 12: "Vogt dig, min dreng, for al utugt. Gift dig frem for alt med en kvinde af dine fædres slægt; gift dig ikke med en fremmed kvinde, en som ikke er af dine fædres stamme. For vi er sønner af profeter, ja, i sandhed sønner af profeter!".

Chefskolepsykolog Bjørn Glæsel udtaler: "Man kommer ikke udenom, at en stor del kommer fra genetiske skader fra fætter-kusineægteskaber. Det kan være døvhed, blindhed eller åndssvaghed".

Hvad er det nu Bibelen siger om døvhed og blindhed? Lukas 8, 9-10: "Hans disciple spurgte ham, hvad denne lignelse skulle betyde.
Han svarede: "Jer er det givet at kende Guds riges hemmeligheder, men de andre bliver det givet i lignelser, for at de skal se, men intet se, og høre,
men intet fatte.
" - og om åndssvaghed: Matt. 5,3: "Salige ere de fattige i Ånden".

Comments: Send en kommentar


Links to this post:

Opret et link

This page is powered by Blogger. Isn't yours?