<$BlogRSDURL$>

2005-02-12

Præst frikendt for prædiken mod homoseksualitet 

(Kristeligt Dagblad) Den svenske præst Åke Green var havnet i fængsel for at prædike mod bøsser med udtryk som "Seksuelle abnormiteter er en dyb cancersvulst på hele samfundskroppen".

Nu er han blevet frigivet, fordi: "præstens egne bemærkninger skønnes ikke at være mere vidtgående, end selve Bibelens tekster". Altså med andre ord: Hvis vi andre lægger en befolkningsgruppe for had, kommer vi i fængsel, men hvis vi gør det med Bibelen i hånden, slipper vi fri.

En af de mere rabiate hjemmesider (www.godhatesfags.com/main/faq.html#Tsunami) mener i øvrigt, at tsunami'en var Guds straf over svenskerne for at have sat Åke Green i fængsel: "We sincerely hope and pray that all 20,000 Swedes are dead, [...] These filthy, faggot Swedes have a satanic, draconian law criminalizing Gospel preaching, under which they prosecuted, convicted and sentenced Pastor Ake Green to jail - thereby incurring God's irreversible wrath".

Ovennævnte rabiate hjemmeside har udover GodHatesFags.com også købt adressen GodHatesSweden.com.

Bed for Satan 

Ideen er genial: I stedet for at bede for alle mulige syndere, er det mere logisk at bede for Satan. Hvis den almægtige Gud får Satan omvendt, bliver verden et bedre sted. Denne idé er taget fra flere foldere, der kan printes ud herfra.

Lav dit eget kirkeskilt 

Har du nydt billedet af kirken nederst på Skeptic's Annotated Bible ?
Nu kan du lave dine egne skilte - helt gratis på denne side.

Fri for Fergo 

(Information): Tove Fergo's mand, Peter Fergo (ham med lønforhøjelsen) meddeler, at Tove Fergo ikke vil fortsætte som kirkeminister.

Jeg er nødt til at sige det igen: Fri for Fergo

This page is powered by Blogger. Isn't yours?